endeplnl

Chalupa Antonín - Rostejn

Příjemná dovolená na venkovské chalupě
s možností vyhřívání venkovního zastřešeného bazénu
v obci Rostejn v okrese Chrudim

Anthony Cottage

DutchAnthony Cottage is de oorspronkelijke boerderij, die is aangepast voor recreatieve doeleinden. Gelegen in een klein dorp met infrequente communicatie.

Het gebouw vanaf de straat komt over het erf. De hoofdingang leidt direct naar de keuken (lijn, tafel, stoelen). Aan de linkerkant is de toegangsdeur naar de slaapkamer (bed, kast, stoel, tv). tegenover de hoofdingang van) de slaapkamer binnen B (bed, bureau, stoel, lamp, kast, waar het hoge plafond van de houten trappen van de beschikbare bedden. In de hoek van de keuken vindt u twee aparte voorzieningen (toiletten in de badkamer - hoekbad met douche, wastafel, spiegel, kasten; Toilet in de badkamer -, wastafel, spiegel). Douche Vanuit de keuken naar de passage past in de woonkamer (open haard, bank, koelkast) die overgaat in de ruimte C (bed, kast, kaptafel met spiegel), dat weer deel uitmaakt van de bedden in het plafond.

Outdoor Huisje in de zomer Verwarmd zwembad. Mogelijkheid om verbinding te maken met het internet gratis in de woning. Het gebouw grenst aan een grote pergola, aangename omgeving. Er is een gras-overdekte speeltuin, een houten tuinhuisje met open haard en een open haard. Voor kinderen zandbak in de tuin. volwassenen verblijf te veraangenamen kegelen, tafelvoetbal, tafeltennis of draagbare grill.

Kamers Het huisje biedt accommodatie voor 15 personen in drie slaapkamers en een extra 8 personen in twee houten hutten, die gebruikt kunnen worden om te verblijven tijdens de zomer. Maaltijden Keuken: lijn, wastafel, 2 x koelkast, 1 x vriezer, magnetron, waterkoker, fornuis met keramische kookplaat, broodrooster.

Meer info is te vinden op onze website of neem contact met ons op.

 
TOPlist